Loading...

Gazduire servere CS 1.6

Aici puteti cumpara gazduire pentru servere de counter strike 1.6.Toate serverele beneficiaza de protectie ANTI-DDOS,stocare SSD nelimitata, panou Pterodactyl si suport inclus.

Preturi incepand de la 2.80 euro lunar

Vezi pachetele

FACILITATI HOST CS 1.6Ce ofera pachetele de gazduire Counter Strike 1.6 ?

Pachetele de host cs 1.6 beneficiaza si de baza de date mysql. Beneficiati si de acces phpmyadmin pentru acea baza de date, primiti datele pe mail.

Baza de date o puteti crea de la sectiunea DataBasses din panoul de control

Pachetele de tip hosting counter strike 1.6 ofera urmatoarele facilitati:

FastDL inclus

Toate pachetele de host CS 1.6 beneficiaza de sv_downloadurl rapid pentru o descarcare mai rapida a fisierelor necesare.

Stocare SSD

Toate pachetele de gazduire CS 1.6 sunt hostate pe servere care au hard disk SSD de mare viteza comparativ cu cel de tip HDD.

Panou de Control

Toate pachetele de gazduire CS 1.6 beneficiaza de panou de control Pterodactyl din care se pot face operatii precum Restart, Reinstall, Adaugare fisiere, creare database etc

Activare Rapida

Pachetele de hosting CS 1.6 se activeaza in cateva minute de la momentul platii. Daca apar intarzieri puteti contacta suportul.

Database MySQL

Toate pachetele de gazduire beneficiaza de baza de date MySQL gratuita. De asemenea toate bazele de date pot fi administrate din PhpMyAdmin

99.9% Uptime

Serverele noastre sunt mereu online cand aveti nevoie de ele. Toate serviciile beneficiaza de uptime garantat de peste 99.5%.

Faq Gazduire Counter Strike 1.6Intrebari frecvente

Pterodactyl este un panou de control care ofera multe optiuni in administrarea serverului de CS 1.6. Va permite sa restartati serverul sa trimiteti comenzi din consola, sa va setati un dns, sa creati o baza de date pentru server, etc.

Puteti accesa panoul Pterodactyl pe link-ul: Panou Gaming

In mod normal, in cateva minute de la plata comenzii, veti primi un mail care contine datele de logare in panoul Pterodactyl.

Daca nu va apare email-ul, verificati si in spam si daca nu primiti nimic dupa o ora, puteti deschide un tichet la departamentul tehnic sa cereti datele serverului

Gasiti datele FTP in panou la sectiunea Configuration -> SFTP Details.

Host-ul este gamecp.kekshost.com, protocol sftp, port: 2022

Parola pe care trebuie sa o puneti este aceeasi ca parola de la panou

Fiecare pachet de hosting CS 1.6 are inclusa o baza de date MySQL.

Puteti crea o baza de date MySQL de la sectiunea Databases din panou. Trebuie sa alegeti numele si nivelul de acces (toate ip-urile sau doar cel de la server) si apoi dati click pe "Create Database"

Dupa ce ati creat baza de date, gasiti toate datele necesare la sectiunea Databases, puteti reseta oricand parola daca doriti sau sa stergeti si sa recreati baza de date.

Dupa ce ati creat o baza de date de la sectiunea Databases din panou puteti accesa PhpMyAdmin pe link-ul PhpMyAdmin

Va trebui sa folositi username-ul si parola afisate la sectiunea Databases in panou.

Daca doriti sa instalati sourcemod si metamod:source pe pachetul de host cs 1.6 puteti urma acest tutorial: ghid complet

Pentru a activa FastDL trebuie sa sincronizati fisierele folosind butonul FastDL din panou. Dupa ce se sincronizeaza fisierele, veti primii link-ul de FastDL.

De fiecare data cand adaugati o harta noua sau ceva ce trebuie descarcat de jucatori, va trebui sa folositi acel buton din nou pentru a sincroniza serverul.

Puteti reinstala serverul de sa:mp prin butonul de reinstall din panou. Totusi acest lucru nu va sterge toate fisierele existente pe server.

Pentru un reinstall complet, intai trebuie sa stergeti toate fisierele serverului si apoi sa dati click pe butonul reinstall.

Exista o anumita limita de upload prin editorul web de fisiere (File Manager). Daca doriti sa urcati un fisier mai mare va trebui sa folositi un client FTP precum FileZila.

Metode de plata Dispunem de mai multe metode de plata

PaySafeCard
Skrill
Paypal
Euplatesc