Loading...

domeniu web in cateva minute

Oferim domenii web la preturi mici cu activare automata

PRETURI Preturi Domenii

TLD INREGISTRARE REINOIRE TRANSFER PERIOADA INREGISTRARE PERIOADA GRATIE PERIOADA RASCUMPARARE
.ro 9.90 € 9.50 € 9.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.com 11.90 € 11.90 € 12.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.net 14.49 € 14.49 € 17.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.org 12.90 € 13.90 € 13.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.biz 19.90 € 19.90 € 21.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.eu 7.90 € 7.90 € 7.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.us 8.50 € 8.50 € 8.50 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.xyz 9.90 € 9.90 € 9.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.click 9.90 € 9.90 € 9.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.company 7.50 € 7.50 € 7.50 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.de 7.50 € 7.50 € 7.50 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.es 7.50 € 7.50 € 7.50 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.fr 7.50 € 7.50 € 7.50 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.in 8.90 € 8.90 € 8.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.nl 8.50 € 8.50 € 8.50 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.uk 8.50 € 8.50 € 8.50 € 1-10 ani 30 zile 30 zile
.ru 4.90 € 4.90 € 4.90 € 1-10 ani 30 zile 30 zile

Facilitati completeFacilitati Gazduire Web

Tocmai ce iti trebuie pentru o prezenta online

Garantat

Website rapid

Toate site-urile sunt gazduite pe servere moderne ceea ce le imbunatateste performanta.

MySQL inclus

Toate website-urile beneficiaza de baza de date MySQL si acces PhpMyAdmin pentru o administrare facila

Panou cPanel

Puteti administra site-ul utilizand un panou de control usor de folosit cu multe facilitati.

100+ Plugin-uri - Auto-Install cu Softaculous

Poti instala un Blog, un Forum, un Magazin online printr-un simplu click

WordPress
Drupal
Joomla
Zen Cart
LimeSurvey
CopperMine
PhPBB
Magento

Mai multe informatii

Servere

 • Intel Xeon E5-1650V3
 • 6C / 12 T @ 3.6 Ghz
 • 64 GB RAM
 • 480 GB SSD in RAID 1
 • 1 Gbit/s Viteza internet

Orice Limbaj

 • PHP 5.6.x to 7.3.x, Perl, Python, RoR, GD, cURL, CGI, mcrypt
 • Apache 2.2x
 • MySQL 5
 • Ruby On Rails

Securitate

 • Anti Spam & Virus Protection
 • Password Protect Directories
 • Secure FTP Access
 • IP Blocking
 • Access phpMyAdmin

Intrebari Frecvente

Un domeniu web este o adresă virtuală. Se poate face o comparaţie între această adresă virtuală şi adresă non-virtuale : adresă fizică a persoanei fizice respective sau a companiei (bloc, stradă, oraş, judeţ, tară) se compară în mediul online cu adresă Internet. Adresarea pe Internet este mult mai usoară, mai rapidă şi de multe ori mai utilă.

Domeniul web este utilizat pentru a accesă conţinutul găzduit al unui site (informaţia textuală şi grafică pe care o găseşti când “intrii pe adresă unui site”).

Serviciile achizitionate de la noi se activeaza imediat dupa ce plata facturii a fost inregistrata. Procesul automat de activare poate fi intrerupt de anumite erori de sistem. Daca nu ai primit detaliile de activare imediat dupa notificarea de adaugare a platii te rugam sa deschizi un tichet pentru a verifica si a corecta erorile pentru o cat mai rapida activare.

De îndată ce înregistrezi un nume de domeniu, ești proprietarul acelui domeniu pentru perioada de timp pe care ai specificat-o, totuși îl poți vinde sau poți transfera proprietatea către altcineva.

Vestea bună este că, dacă dorești să cumperi un nume de domeniu nou și să îl utilizezi pe acela, nu sunt probleme. Pur și simplu urmează aceiași pași pe care i-ai urmat atunci când ai achiziționat primul nume de domeniu și indică noul nume pe serverul tău web.

În cele din urmă, deși este adevărat că poți schimba numele de domeniu, este bine să nu-l faci un obicei. La urma urmei, cu cât folosești mai mult numele de domeniu, cu atât acesta devine mai puternic. De fiecare dată când îl schimbi, pierzi puțin din valoarea muncită din greu pentru vechiul nume de domeniu.

TLD înseamnă ‘top-level domain’ (domeniu de nivel superior) și se referă la ultima parte a unei adrese web după punctul final. Exemplele includ .com, .gov și .org. Nu poți avea un site fără TLD și fiecare nume de domeniu este alcătuit dintr-o etichetă (adică hostinger) și un TLD (adică .ro).

Lucrul cel mai important despre TLD-uri este că acestea îți spun, de obicei, ceva despre site, cu excepția .com care inițial a însemnat "comercial", dar este acum folosit de aproape toți. Alte exemple includ .org (organizație), .edu (educație) și .gov (guvern).

TLD-urile pot fi împărțite în două categorii suplimentare: domenii de nivel superior (ccTLD) și domenii generice de nivel superior (gTLDs).

Pentru ca un domeniu sa fie vizibil pe internet, nu este de ajuns ca el sa fie rezervat ca si nume, ci trebuie sa aiba si un loc pe server, unde sa fie puse fisierele site-ului si celelalte servicii aditionale. Un domeniu poate indica browser-ului care il cauta unde anume este gazduit (pe ce server, din ce locatie) prin intermediul ns-urilor. Fiecare furnizor de servicii de gazduire web are propriile ns-uri pe care le indica detinatorilor de domenii a. i. acestea sa raspunda pe serverele sale

Numele de domeniu este ca și adresa ta, iar găzduirea web este asemănătoare casei în care locuiești. Dacă dorești să lansezi un site web, atunci vei avea nevoie atât de un nume de domeniu, pe care oamenii îl pot utiliza pentru a te găsi, cât și de o gazdă web, care stochează site-ul web real.

Numele de domenii și găzduirea web au un fel de relație simbiotică, cum ar fi software-ul și hardware-ul sau yin și yang. Deși este posibil din punct de vedere tehnic să ai unul fără celălalt, acestea funcționează cel mai bine atunci când lucrează împreună, motiv pentru care multe gazde web oferă înregistrare nume de domenii și mulți registratori oferă găzduire.

Poți să le separi, desigur, și să înregistrezi un nume de domeniu printr-o companie și să cumperi găzduire de la alta. Dar, de obicei, durează mai mult timp - ca să nu mai vorbim de costuri mai mari - de ce să te deranjezi?

Puteti seta un DNS pentru serverul dvs din cPanel (va trebuie si un pachet de gazduire web) de la sectiunea Domains -> Zone Editor -> +A Record. Aici trebuie sa adaugati numele dns-ului, de exemplu: play.server.ro si ip-ul numeric pe care il are serverul.

Fiecare extensie de domeniu are un înțeles ușor diferit și de aceea este cel mai bine să-l alegi pe cel mai relevant pentru site-ul tău. web.

Domeniile .com sunt utilizate, de obicei, în scopuri comerciale, cum ar fi pentru un magazin online sau pentru un site de afaceri, deși acestea sunt din ce în ce mai utilizate în mod implicit, deoarece implică o anumită încredere. Domeniile .net au fost inițial utilizate de companiile de rețea (cum ar fi furnizorii de servicii de internet), dar sunt și acum multifuncționale.

.org este încă folosit în mare parte pentru ce a fost intenționat inițial, ca un gTLD pentru organizații de caritate, comunități și organizații locale. .info, în același timp, vizează site-uri web bazate pe informații, cum ar fi site-uri wiki și tutoriale.

Cu toate aceste gTLD-uri, există o anumită cantitate de cameră. Nu există o regulă care să spună că trebuie să utilizezi un tip de nume de domeniu sau altul - și nici un test pe care trebuie să-l treci dacă dorești să le înregistrezi. Gândește-te la acestea doar pentru orientare, nu reguli - și nu ezita să le înregistrezi dacă îți permit să ai numele de domeniu perfect.

Desigur! Așa cum am menționat mai devreme, atunci când înregistrezi un nume de domeniu, îți aparține - și nu companiei cu care l-ai înregistrat.

Cu toate acestea, numele tău de domeniu trebuie să îndeplinească anumite cerințe. Dacă dorești să afli mai multe despre transferarea unui domeniu, poti deschide un tichet la departamentul vanzari pentru a pune orice intrebare legata de transferul domeniilor.

Este ușor să începi și îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru a te ajuta să parcurgi procesul.

Protecția de confidențialitate este denumită uneori protecție WHOIS, deoarece ascunde anumite informații despre proprietarul unui nume de domeniu care altfel ar putea fi descoperite printr-o căutare WHOIS.

WHOIS este o organizație internațională care stochează și afișează date despre nume de domenii și registratorii acestora, inclusiv când au fost înregistrate, când au expirat, cine le-a înregistrat și unde indică numele de domenii.

Acest lucru înseamnă că oricine poate introduce un nume de domeniu în baza de date WHOIS și poate prelua informațiile. Protecția de confidențialitate este un supliment opțional care îți permite să combați această situație dacă dorești să rămâi anonim.

Protecția confidențialității nu este pentru toată lumea, desigur, dar dacă preferi să înlocuiești numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și numele companiei cu un set de informații generice, care nu pot fi identificate, atunci poate că este pentru tine .