Loading...

Hosting Server Minecraft

Aici puteti cumpara gazduire pentru servere de minecraft la cel mai bun raport calitate-pret. Toate serverele beneficiaza de protectie ANTI-DDOS,stocare SSD nelimitata si suport inclus.

Serverele se activeaza in mai putin de 15 minute de la plata iar dvs veti primi toate datele necesare folosirii pachetului de minecraft hosting.

Preturi incepand de la 2.99 euro.

Vezi pachetele

DESCRIERE Ce este minecraft ?

Minecraft este un joc scris de tip sandbox scris in Java si este axat in principal pe creativitate si constructie, permitand jucatorilor sa construiasca, folosind o multitudine de cuburi texturate, intr-o lume tridimensionala. In Minecraft jucatorii au mai multe activitati printre care se numara: explorarea, adunarea resurselor, mestesugul si contruirea uneltelor dar si lupta.

Utilizatorii se pot juca impreuna pe servere de minecraft. Pe fiecare minecraft server se poate implementa un mod de joc cu facilitati unice disponibile jucatorilor precum survival, skyblock, bedwars, skypvp, etc. Puteti realiza un server de minecraft achizitionand un serviciu de minecraft hosting de la firma noastra.

host minecraft

Trailer oficial minecraft:

FACILITATI HOST MINECRAFTCe ofera pachetele de Hosting Minecraft ?

Pachetele de host minecraft beneficiaza atat de dns gratuit (nume.server-mc.ro) cat si de baza de date mysql pe care o puteti crea din panou. Beneficiati si de acces phpmyadmin pentru acea baza de date.

Pachetele de tip minecraft hosting ofera urmatoarele facilitati:

Protectie Anti-DDoS

Toate pachetele de host minecraft beneficiaza de protectie Anti-DDoS pentru blocarea atacurilor informatice de acest tip si mentinerea disponibilitatii serviciului.

Stocare SSD

Toate pachetele de gazduire minecraft sunt hostate pe servere care au hard disk SSD de mare viteza comparativ cu cel de tip HDD.

Panou de Control

Toate pachetele de gazduire minecraft beneficiaza de panou de control Multicraft din care se pot face operatii precum Restart, Reinstall, Adaugare fisiere, setare DNS etc

Activare Rapida

Pachetele de hosting server minecraft se activeaza in cateva minute de la momentul platii. Daca apar intarzieri puteti contacta suportul.

Database MySQL

Toate pachetele de gazduire beneficiaza de baza de date MySQL gratuita. De asemenea toate bazele de date pot fi administrate din PhpMyAdmin

99.9% Uptime

Serverele noastre sunt mereu online cand aveti nevoie de ele. Toate serviciile beneficiaza de uptime garantat de peste 99.5%.

RECENZIICe spun clientii nostrii

Faq Gazduire MinecraftIntrebari frecvente

Multicraft este un panou de control care ofera multe optiuni in administrarea serverului de minecraft. Va permite sa restartati serverul sa trimiteti comenzi din consola, sa va setati un dns, sa creati o baza de date pentru server, etc.

Toate pachetele de host minecraft beneficiaza de acces la panoul Multicraft al serverului.

Puteti accesa multicraft pe link-ul: Panou MultiCraft

In mod normal, in cateva minute de la plata comenzii, veti primi un mail care contine datele de logare in panoul multicraft si datele FTP.

Daca nu va apare email-ul, verificati si in spam si daca nu primiti nimic dupa o ora, puteti deschide un tichet la departamentul tehnic sa cereti datele serverului

Desigur, puteti schimba oricand versiunea (sau tipul platformei) serverului dvs de minecraft din panoul multicraft disponibil la orice pachet de host minecraft achizitionat de la noi.

Atentie ! Daca schimbati versiunea serverului (sau platforma), este posibil sa nu mai mearga anumite plugin-uri sau sa se corupa harta. Trebuie sa va faceti un backup inainte.

Desigur, pentru a face asta, trebuie intai sa opriti serverul din panoul multicraft.

Apoi trebuie sa va conectati la FTP si sa urcati folderul world in directorul radacina al serverului

Dupa ce ati facut acest lucru, puteti porni serverul

Trebuie sa aveti o imagina 64x64 png si sa o denumiti server-icon.png si apoi sa o urcati in directorul radacina al serverului si sa dati restart.

Puteti vedea tutorialul complet aici: Tutorial adaugare server-icon

Puteti pune un DNS de tipul nume.server-mc.ro din panoul multicraft de la sectiunea Domain, va alegeti numele si apoi dati save.

Daca doriti un dns de tipul mc.nume.ro va trebui sa cumparati domeniul nume.ro. Puteti face acest lucru de aici: Domenii web

Pentru a seta dns-uri dupa ce ati cumparat un domeniu, va trebuie si un webhost, il puteti achizitiona de aici: Gazduire web

Daca nu doriti sa va faceti si un website sau nu aveti bani sa cumparati si un webhost, puteti folosi cloudflare pentru a seta DNS-uri

PaperSpigot este un fork optimizat de spigot. Acesta ofera multe optiuni de optimizare a performantei unui server de minecraft.

99% din plugin-urile de spigot/bukkit merg si pe paperspigot. Acest lucru inseamna ca puteti trece serverul pe paperspigot fara prea mari probleme

Pentru a face serverul non-premium trebuie sa setati online-mode = false in server.properties din folderul principal.

Click pe link-ul urmator: tutorial server non-premium pentru un ghid complet.

Pentru a face un server cu mai multe sectiuni, va trebuie un pachet bungeecord care contine mai multe servere de minecraft + un server numit bungeecord care face legatura dintre ele.

Puteti cumpara un pachet bungeecord de aici: host bungeecord

Daca stiti sa lucrati cu linux in CLI, puteti achizitiona si un VPS/VDS sau un server dedicat pentru a face un bungeecord acolo

Metode de plata Dispunem de mai multe metode de plata

PaySafeCard
Skrill
Paypal
Euplatesc