Upgrade Pachete Hosting VPS si VDS !

Ne face placere sa anuntam ca am upgradat pachetele noastre de hosting VPS si VDS. De acum pachetele beneficiaza de mai multa putere de procesare (vCores) si de mai multa stocare SSD NvME ! De asemenea, de acum pachetele VPS si VDS vor fi gazduite si pe servere dedicate cu CPU Intel Core i9 de generatia a 12-a, modelul i9-12900k pe langa cele ... Continuare »

17th No 2023
Upgrade-uri la Ofertele Noastre de Servere Dedicate

Dragi clienți KeksHost, Suntem bucuroși să vă anunțăm cu mai multe detalii despre upgrade-urile semnificative pe care le-am făcut la ofertele noastre de servere dedicate pentru a vă oferi cea mai bună experiență de hosting posibilă. Iată toate detaliile: 1. CPU Modern: Am actualizat toate serverele noastre dedicate cu cele mai ... Continuare »

12th Sept 2023
Adaugare versiune in engleza a website-ului nostru

Dupa mai multe solicitari din partea voastra, ne face placere sa va anuntam ca am adaugat versiunea in engleza a site-ului nostru !Pentru a intra pe versiunea in engleza, puteti folosi link-ul urmator: https://kekshost.com/en/ De acum puteti recomanda si prietenilor dvs straini website-ul nostru deoarece il pot utiliza mai usor. Daca gasiti ... Continuare »

13th Aug 2023
Cautam voluntari sa testeze un panou pentru hosting minecraft. Se ofera beneficii !

KeKsHost cauta voluntari dintre clientii existenti sa testeze un panou de hosting minecraft pe care dorim sa il implementan. Conditii: Sa ai deja un pachet de hosting minecraft activ. Sa fii client kekshost de cel putin 7 zile. Beneficii: Upgrade gratuit la urmatorul pachet. Exemplu: Daca ai pachetul GOLD de 3 GB RAM (la pretul de ... Continuare »

4th Mar 2023
Modificare pachete BungeeCord

Salutare tuturor, Datorita solicitarile clientilor pentru servere cu mai multa memorie RAM. Va anuntam ca incepand de astazi (17.03.2022) toate pachetele de Bungeecord au fost modificate si au urmatoarele configuratii:   BungeeCord Small RAM Total: 3.5 GB Server 1 - 1 GB Server 2 - 1 GB Server 3 - 1 GB BungeeCord (Proxy) - 512 MB Max ... Continuare »

17th Mar 2022
Promotie noua

Sarbatorile de iarna aduc o noua promotie la KeKsHost ! La orice server de Minecraft, BungeeCord, server VPS sau VDS de peste 15 euro lunar cumparat pe cel putin 3 luni in avans oferim gratuit un domeniu .ro si gazduire web pe timp de 3 luni. Daca doriti sa beneficiati de aceasta promotie, tot ce trebuie sa faceti este sa va cumparati pachetul ... Continuare »

25th Dec 2021
Conferinta discord

Va anuntam ca am refacut conferinta de discord a firmei.

 

Link: https://discord.gg/khgu9TG

Aici puteti gasi tutoriale, puteti pune intrebari legate de configurare sau alte intrebari generale legate de firma. Nu se ofera support tehnic sau de vanzari pe conferinta ! Trebuie sa deschideti tichet pentru support tehnic.

24th Iul 2020
DNS-uri gratuite pentru serverele de minecraft !

Va anuntam ca dns-urile gratuite sunt oferite din nou pentru serverele de minecraft gazduite la noi.

Va puteti pune un dns de tipul nume.server-mc.ro. DNS-ul se seteaza la sectiunea domain din multicraft (disponibila la server details):

Image from Gyazo

Dupa ce v-ati setat numele dorit trebuie sa dati click pe butonul save.

15th No 2019